Täällä taas ja vielä työaikana...No, aika hiljaista, joten ei tää oo keltään pois, koska en voi tehdä "mitään", jos asiakkaat ei oo aktiivisia. Me nimittäin ei täältä soitella asiakkaille - luojan kiitos - saati mennä kenenkään oville kolkutteleen. Ne tulee ja soittaa.

Olis karseeta olla puhelinmyyjä! Mä ainakin suhtauduin heihin todella angstisesti, silloin kun en vielä ollut laittanut itseäni markkinointikieltoon. Silti niistä jotkut pääsee yhä läpi, piru vie, ja kauppaa jotain. Tää johtunee kai siitä, että jollain lehtitaloilla on omat kieltolistat ja mä en ole niillä. Joskus joku nainen soitteli mulle ja kauppas Anna-lehteä, jota tilasinkin monta vuotta. Kun se nainen oli niin kiva ja hyvä puhumaan! Kunnes aloin lukea ko lehteä kampaajalla ja kavereilla ja totesin, että mua ei kiinnosta Saimi Nousiaisen räpeltämät jutut, joissa se kirjoittaa kavereistaan. Samat jutut ja kuvat muuten aina myös Me Naisissa.Ja huvittavaa, että kaikki ulkomaan julkkisten kuvat ne nappaa people.comista. Sad...

Suomalaiset julkut on muuten aika järjestään ihan karseen tyylittömiä. Enkä nyt itse väitä olevani mikään tyyliguru. Mut kattokaa nyt jotain Laura Voutilaista??? Hei PLIIS! Eiks se ite huomaa mitään?? Toinen on tää Saimi - voiko olla ärsyttävämmän tuntuista muijaa? Ja tyyli on niin älyttömän "oma". Miks suurimman osan on pakko juosta trendien perässä, oli se trendi mikä tahansa? Niinku nyt nää kaikki käännetyt farkun puntit ja huippuna pillifarkut! Ja napa näkyy, oli keli mikä tahansa. Sit tukassa on kaikilla BB-tyypeillä kolmea eri väriä ja liikaa vahaa. Muita inhojulkkikisiani ovat mm Hannele Lauri ja kaverinsa Sanna Saarijärvi - jokohan se lopettais sen "olen ikuinen sinkku"- valituksensa, kun on löytänyt miehen...Ja viä Jaana Pelkonen, Merja Larivaara, (miten KP Toivonen VOI???), Joonas Hytönen - missä miehekkyys?? Mielestäni rasittava egoistinen paskanjauhaja (isänsä kolumnit on jees!) ja tietenkin Viivi Avellan - need I say more??

Mä keksin noita lisää joskus...Kyl musta jotkut julkut saa näkyäkin, en mä kaikkia inhoo...Mut se on meidän tavallisten tattiaisten OIKEUS. Siis arvostella julkkuja. Mitä tunkevat lehtiin ja televisioon - sanomistahan siitä vaan tulee! ; )

Niin, onko tiistai toivoa täynnä? Mitään järisyttävää ei varmaan ole tapahtumaisillaan -tai mistä sen voi tietää - koska menen töistä suoraan kotiin ja silloin on jo ilta. Mut miten sitä ajatteleekin just noin. En VOI kohdata ketään, mitään hauskaa ei voi tapahtua, koska "menen suoraan töistä kotiin". Jospa alkais ajatteleen positiivisesti. Joskus tuo sana saa mut äärimmäisen v-ksen tilaan. Mut ei nyt. Eihän? Siis kuten huomaatte, mun toivot ja toiveet koskee lähinnä sitä, että tapais jonkun mukavan ihmisen...